Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 

Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:

The time now is 09.06.2026 - 05:50

GTS kupilo Dial telecom

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic

Author Message
lubosk
Post subject: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 07.09.2010 - 15:12 #84670
Guru

http://www.dsl.sk/article.php?article=9691

View user's profile Send private message Send e-mail ICQ Number 
Reply with quote Back to top
gyro
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 07.09.2010 - 17:13 #84671
Majster

Dial Telecom nam poslal vypoved zo zmluvy o pripojeni a v zapati nam poslali storno vypovede Very Happy
sranda.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
pixall
Post subject: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 07.09.2010 - 23:34 #84676
Majster

kokso, takze nakoniec takto? ved uz ludia vovnutri povazovali za Dial kupeny SWANom. takze nakoniec bude musiet SWAN kupit celu GTSku? Smile

View user's profile Send private message Visit poster's website  
421
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 08.09.2010 - 04:13 #84677
Majster

no ja mam tiez info, ze su swan...toto je pre mna novinka, ale ak to mas od GTSkarov tak to ber s rezervou...ked sa predaval invitel, tiez tvrdili, ze oni ho kupuju a nevidia problem....GTS ka v prvom rade potrebuje kupit v mestach od lokalnych providerov opticku infrastrukturu, bez nej to maju stale tazke, Keby Vnetaci rozbehli obchodnikov po slovensku tiez by sa mohli stat virtualnym slovenskym poskytovatelom. Ak ked sme pri virtualnych poskytovateloch, ako sa dari Artosu? kto ma o nich info. Vyskakoval tu jeden dopisovatel asi pred rokom, ze uvidime tie aktivity a ze az potom hodnotime, no a ja mam pocit, ze aktivita je stale rovnaka a hodnotit nie je co. Smile

mirecnet
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 08.09.2010 - 08:59 #84680
Basic

Uz aj Invitel je predany ? Trocha som bol chvilu mimo a je tu zmien ako maku. Posledna mne znama zmena je, ze Krep obsadil ich domenu www.invitel.sk Very Happy

eXplorer
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 08.09.2010 - 10:24 #84682
Majster

GTS kupilo Dial len koli optike v BA, inde na Slovensku je DIal cisto virtualny operator. GTS nepotrebuje tahat optiku v kazdom malom meste - dohodli sa s Tcomom na ko-lokacii a LLU takze maju vlastne SHDSL riesenie ktore tych par predrazenych Mbit-ov k zakaznikovi dostane aj po starom dvojdrote z cias komunizmu.

mirecnet: INVITEL bol kupeny uz davno a sice INVITELom Laughing povodne to totiz bol Memorex ... stranka je www.invitel.hu

mirecnet
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 08.09.2010 - 11:10 #84685
Basic

O akvizicii Memorexu do Invitelu som samozrejme vedel. Ide o staru vec. Skor som sa zlakol, ze ich zas niekto silnejsi kupil. To by bol iny salat Smile
Dik za info.

421
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 08.09.2010 - 21:38 #84700
Majster

explorer trochu sa cas pohol a naozaj invitel uz nie je povodny invitel. Bol pred cca 3 mesiacmi predany Smile a kupil ich naozaj niekto velmi silny...takze pre mirecneta tu mame uz asi salat Smile

eXplorer
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 08.09.2010 - 21:44 #84703
Majster

421 wrote: ›explorer trochu sa cas pohol a naozaj invitel uz nie je povodny invitel. Bol pred cca 3 mesiacmi predany Smile a kupil ich naozaj niekto velmi silny...takze pre mirecneta tu mame uz asi salat Smile

fuu to som netusil a kto to je ? kupili SK cast alebo INVITEL.HU ako celok ?

421
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 09.09.2010 - 01:25 #84705
Majster

priznam sa ze sam neviem presny rozsah obchodu, invitel urcite predal podstatnu cast dialkovych optickych tras cez europu, urcite predal aj SK. je mozne ze vo svojej nadutosti si invitel nechal iba povodnu cast v HU ale to je jedno. Do europy sa dostal tymto velmi silny hrac- turecky telecom.

mirecnet
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 10.09.2010 - 01:02 #84730
Basic

Quote: › ="421" Ak ked sme pri virtualnych poskytovateloch, ako sa dari Artosu? kto ma o nich info. Vyskakoval tu jeden dopisovatel asi pred rokom, ze uvidime tie aktivity a ze az potom hodnotime, no a ja mam pocit, ze aktivita je stale rovnaka a hodnotit nie je co. Smile

Staci si pozriet stranku http://www.artos.sk/

teda konkretne hlavnu a ideovu podstranku celeho projektu
http://as.artos.sk/

Vitajte
Nachádzate sa na stránke akciovej spoločnosti ARTOS, ktorej akcionármi sú regionálni poskytovatelia elektronických komunikačných služieb. Akciová spoločnosť má ambíciu poskytovať komerčné služby záujemcom o služby spojené s elektronickými komunikáciami (Internet, VPN, VoIP, IPTV...)
Ďakujeme za Váš prejavený záujem o naše služby.
Na tejto stránke Vás najneskôr od septembra 2010 budeme informovať o poskytovaných službách. V prípade záujmu o zasielanie aktualizácie tejto podstránky prosím

Len o tomto vsetkom to zrejme v ARTOSe bolo....
Takze tu uz nemame len bombasticke spravy o kupe vsetkeho cez GTS, ale mamame tu novu akciovku typu SLOVAK INTERNET RESORTS.

Zakúpením akcií spoločnosti SLOVAK INTERNET RESORTS získate okrem spoluvlastníctva Slovenskeho internetu aj atraktívne výnosy a následné výhody členstva v Klube akcionárov. A to uz ani nehovorim o tom, ze Vas internet bude vyuzivat operny tenor a bude hostit schodzu prezidentov....

gyro
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 10.09.2010 - 01:20 #84731
Majster

Artos je zdruzenie nafukanych arogantnych ludi chvaliacich sa perim druhych. Je to zdruenie nicoho, ktore ma hlboko v p...azi svojich clenov.
Navyse si ani nevedia poriesit diakritiku na webe a tento clanok ma uplne dostal:
http://oz.artos.sk/index.php?menu=novinka&id=11
Napisu vyhlasenie ale maju v pazi, dobru noc.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ICQ Number 
pixall
Post subject: RE: GTS kupilo Dial telecom  PostPosted: 10.09.2010 - 10:44 #84737
Majster

mirecnet wrote: ›ale mamame tu novu akciovku typu SLOVAK INTERNET RESORTS.

Zakúpením akcií spoločnosti SLOVAK INTERNET RESORTS získate okrem spoluvlastníctva Slovenskeho internetu aj atraktívne výnosy a následné výhody členstva v Klube akcionárov. A to uz ani nehovorim o tom, ze Vas internet bude vyuzivat operny tenor a bude hostit schodzu prezidentov....

Laughing Laughing Laughing ROTFL
myslim ze za tuto hlasku by ti mal aspon na tyzden 421 prepozicat putovny pohar skfree ktory sa udeluje za najhaluznejsi prispevok Smile

All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic

Jump to: