| Author | Message | 

|  | 

| Post subject: Mechanicke spojky optiky  Posted: 27.11.2012 - 11:17 #101737 |  | 

| 

| Ucen 

|  | 

| Urcite niekto z vas pouziva mechanicke spoje optiky, bez zvarania. Podla mojho nazoru to na kratke trasy a pripojky k zakaznikom musi bohate stacit, ale zatial s tym nemam osobnu skusenost. 
 Kedze je toho na trhu viac, ktore by ste mi poradili?
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 27.11.2012 - 11:19 #101738 |  | 

| 

| Majster 

|  | 

| zacali sme to pouzivat na pripajanie klientov, neviem čo konkretne chces vediet...chces mechanicke konektory? 3M spojky vlákna? zalezi kam s tym chces ist. |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 28.11.2012 - 21:02 #101754 |  | 

| 

| Ucen 

|  | 

| Potrebujem skor spojky na kratke prepoje kde to nemusi byt tip-top, zvarane. Nejako mi nenapada, ako sa daju vyuzit tie mechanicke konektory, to uz radsej dat spojku a uzavriet to do nejakej krabicky. 
 V Alternetive toho maju dost ale vobec netusim co z toho je dobre.
 Nasiel som aj tieto polske http://www.dipol.sk/opticky_mechanicky_ ... _L5550.htm pouziva ich niekto?
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 28.11.2012 - 21:07 #101755 |  | 

| 

| Majster 

|  | 

| Pokial chces spojky tak jednoznacne fiberlock 2529. Tam nejde o to, či to bude tip top alebo nebude...ono to pôjde, ale ruku do ohna za to nedáš + nikdy nevieš kedy bude vo vzduchu zlá karma a lahne ti to, pripadne príde "Samo" a samo to prestane ísť... 
 Ak chceš za to zavesiť viac ludí, tak si radšej zožeň zvárača a daj mu to naraz pozvárať. Mechanický spoj nie je 100% a rozhodne by som za to nezavesil celú bytovku....
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 29.11.2012 - 11:10 #101756 |  | 

| 

| Guru 

|  | 

| ak fusujes co len trochu do optiky tak urcite si kup zvaracka.. byznis snou uz sice neurobis ale aspon ta nerozhadze pretrhnuty alebo prestrihnuty kabel  piatok vecer.. 
 a dnesne ceny za cinana su uz uplne ok
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 29.11.2012 - 12:09 #101757 |  | 

| 

| Majster 

|  | 

| kotol wrote: ›ak fusujes co len trochu do optiky tak urcite si kup zvaracka.. byznis snou uz sice neurobis ale aspon ta nerozhadze pretrhnuty alebo prestrihnuty kabel  piatok vecer..

vies dat tip na nejaku?
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 29.11.2012 - 13:34 #101758 |  | 

| 

| Guru 

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 29.11.2012 - 14:31 #101759 |  | 

| 

| Ucen 

|  | 

| kotol wrote: ›ak fusujes co len trochu do optiky tak urcite si kup zvaracka.. byznis snou uz sice neurobis ale aspon ta nerozhadze pretrhnuty alebo prestrihnuty kabel  piatok vecer..

Ide o to, ze este nie som v stadiu, kedy by som plnohodnotne vyuzil zvaracku, skor len prilezitostne, takze mat k dispozicii dobre mechanicke spojky by nebolo zle. Neverim, ze v roku 2012 uz to nieje vymyslene tak, aby to bolo seriozne pouzitelne. Skor podla toho co vidim na nete, ze sa to pouziva cim dalej tym viac.
 A pri robeni pripojky v byte u zakaznika imho nema zmysel zvarat, ved tusim nezvara ani orange a tcom pri ftth pripojkach.

Asi skusim ten Fibrlok II, len mam nejasno v tom, aky pripravok k tomu treba.
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 29.11.2012 - 15:48 #101762 |  | 

| 

| Majster 

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 30.11.2012 - 18:11 #101783 |  | 

| 

| Basic 

|  | 

| neos wrote: › kotol wrote: ›ak fusujes co len trochu do optiky tak urcite si kup zvaracka.. byznis snou uz sice neurobis ale aspon ta nerozhadze pretrhnuty alebo prestrihnuty kabel  piatok vecer..

Ide o to, ze este nie som v stadiu, kedy by som plnohodnotne vyuzil zvaracku, skor len prilezitostne, takze mat k dispozicii dobre mechanicke spojky by nebolo zle. Neverim, ze v roku 2012 uz to nieje vymyslene tak, aby to bolo seriozne pouzitelne. Skor podla toho co vidim na nete, ze sa to pouziva cim dalej tym viac. 

A pri robeni pripojky v byte u zakaznika imho nema zmysel zvarat, ved tusim nezvara ani orange a tcom pri ftth pripojkach.

Asi skusim ten Fibrlok II, len mam nejasno v tom, aky pripravok k tomu treba.
 mam asi 150ks na predaj za velmi dobru cenu, takisto aj set na pracu stym viem predat, u mna je to nevyuzite.
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 30.11.2012 - 22:53 #101785 |  | 

| 

| Majster 

|  | 

| shock wrote: ›
mam asi 150ks na predaj za velmi dobru cenu, takisto aj set na pracu stym viem predat, u mna je to nevyuzite.

cena?
 |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 

| Post subject: RE: Mechanicke spojky optiky  Posted: 01.12.2012 - 01:31 #101786 |  | 

| 

| Ucen 

|  | 

| aman, jeb na to..   ...fakt radsej tu zvaracku...   ...kupis 200ks tych kokotin a to si radsej kup zvaracku za tu cenu.. |  
          |  |  

|  |  | 

|  | 

|  | 

|  | 
| Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group Credits
 |