Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 19.04.2021 - 03:03


max pracovna teplota

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
kubiik
Post subject: max pracovna teplota  PostPosted: 20.08.2012 - 19:25 #100042
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1685

zdravim;

prislo horko,
poludnie
fungujeme?
veru nie...

no zacalo mi skapinat u lokalnych ISP hojne a rado pouzivane zariadenie...
neda sa povedat ze by v danej miestnosti (2x3 metre na streche) bolo horko. dvere racku predne aj zadne otvorene.

konkretne ethernetovova verzia. ide ide a zrazu koniec. konzola nefici. oranzovo blika status ledka. po restarte nabehne. ide. ide. a zrazu znova skonci.

mohlo sa tam daco teplom poskodit? lebo sa mi ho nepodarilo prehovorit k stabilnej funkcnosti cele poobedie.
dam ho otvorit pripadne precistit, mate nejakeho znameho, kto by vedel zdiagnstikovat viac?
este ze som mal skladom rezervny kus....
.ktory zatial fici.

ake mate vy skusenosti s pracovnymi teplotami tohot zariadenia?
nechce sa mi veru davat klimatizacie do kazdeho vyznamnejsieho popu...
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
krtko
Post subject: RE: max pracovna teplota  PostPosted: 20.08.2012 - 19:52 #100043
Basic


Joined: Jan 21, 2004
Posts: 423
Location: Rimavska Sobota
pokial je to rovnaka hw revizia, rovnaky ios a jeden box ide a druhy nie, ukazuje to na hardware problem, tie masiny maju cosi za sebou ale pri ich cenach to mozes menit pomaly kazdy tyzden za dalsie Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: max pracovna teplota  PostPosted: 20.08.2012 - 20:40 #100045
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
pozeram do grafov a dnes bolo v jednom racku kde je jeden tento kúsok 56 °C a cisco v pohode
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
pixall
Post subject: RE: max pracovna teplota  PostPosted: 20.08.2012 - 22:10 #100050
Majster


Joined: Okt 21, 2003
Posts: 4242

u nas tiez znasaju tieto teploty v pohode...
ale je fakt ze ked sa tam niekde nafuknu alebo vyschnu konfiky tak to moze potrebovat "dohovorit". to je ale take vseobecne konstatovanie, nemam ponatie kolko elektrolytickych kondikov je v 3550 Surprised)
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: RE: max pracovna teplota  PostPosted: 21.08.2012 - 01:11 #100052
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1685

krtko wrote: ›pokial je to rovnaka hw revizia, rovnaky ios a jeden box ide a druhy nie, ukazuje to na hardware problem, tie masiny maju cosi za sebou ale pri ich cenach to mozes menit pomaly kazdy tyzden za dalsie Smile

iste ina hw revizia, to ani cekovat nemusim:)
ak by mal dakto sikovneho cloveka s mikropajkou za rozumnu cenu v okoli TT, Ba... dam mu pomenit kondiky na viacerych....
no menit to mozem kazdy tyzden, to je pravda. ale co na to zhyckany zakaznik? a robit si redundantne srandy vsade tiez nieco stoji. tie cisca papkaju dost ee:)
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)