Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 15.04.2024 - 20:20


prve spustenie mikrotiku na rb 532

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
duso
Post subject: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 20.09.2007 - 07:51 #57210
Basic


Joined: Mar 30, 2006
Posts: 80

Ahoj, prosím pekne o radu, kúpil som si dosku RB532A. Čo teraz ako to spustiť. Ma to zapísanu defaultnú IP alebo ju treba nastaviť cez hyperterminál. Diki
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 20.09.2007 - 08:17 #57211
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2583

netreba ti ani seriovy kabel... pichnes sietovy kabel do dosky a pustis si WinBox.. ten sa ti uz bude vediet prihlasit na jeho MAC a tam si nakonfigurujes IPcky a vsetko..
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
airnet
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 20.09.2007 - 08:45 #57212
Ucen


Joined: Máj 05, 2005
Posts: 508
Location: Banov
JOFO wrote: ›netreba ti ani seriovy kabel... pichnes sietovy kabel do dosky a pustis si WinBox.. ten sa ti uz bude vediet prihlasit na jeho MAC a tam si nakonfigurujes IPcky a vsetko..


Este dodam, ze musis kliknut na to tlacitko"..." v pravo od connect to Smile
Potom Ti vyhlada vsetky routeros co v lokalnej sieti vidi...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 20.09.2007 - 08:58 #57213
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2583

dik za doplnenie... ja to beriem ako samozrejmost Smile prve co som spravil ked som prvykrat spustil winbox bolo ze som klikol na to tlacidko Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
airnet
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 20.09.2007 - 09:20 #57214
Ucen


Joined: Máj 05, 2005
Posts: 508
Location: Banov
JOFO wrote: ›dik za doplnenie... ja to beriem ako samozrejmost Smile prve co som spravil ked som prvykrat spustil winbox bolo ze som klikol na to tlacidko Smile


Tak potom je to fajn... Ja som 1.krat pripojil seriovy kabel a tlacil mu ip cez hyperterminal... Smile No aspon som sa hned naucil, ako ho nataktovat v biose... Smile No to bol asi 2 roky dozadu... Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 20.09.2007 - 22:10 #57235
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
jjk ja tiež prvý krát ked som videl MK som na neho išiel cez konzolu nastavil ipku a až potom winbox ... až neskôr som zistil načo vlastne tam je to zázračné tlačítko ....
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
m-tec
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 12.03.2008 - 23:14 #62825
Ucen


Joined: Máj 31, 2006
Posts: 965
Location: Šahy
No ja mám dnes prvýkrát v ruke MK, je tam nejake heslo okrem login:admin-u defaultne? Mne to píše timed out aj cez telnet aj cez winbox keď sa konektnem na MAC a zadám login:admin . Alebo mám na notebooku niečo blbo napr.sieťovku nastavenú? Žiaľ nemám seriák na ňom.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 12.03.2008 - 23:20 #62827
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
defaulte je iba meno admin , pokial sa pripajaš s windowsackho kompu tak skus vypnuť fW občs to robi problem ked sa pripajaš na mac ... alebo ked maš vistu tak vela štastia s konfiguraciou ta sa tušim vôbec nevie pripojiť na mac
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
kubiik
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 12.03.2008 - 23:36 #62831
Guru


Joined: Jan 24, 2004
Posts: 1685

vista sa ti v pohodicke pripoji. mame pouzivame....
 
 View user's profile Send private message ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 12.03.2008 - 23:45 #62832
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
kolega ma na booku vistu a ani bohovi nehce sa na mk pripojiť cez MAC po ip ide v pohode ale mac ee
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
m-tec
Post subject: RE: prve spustenie mikrotiku na rb 532  PostPosted: 13.03.2008 - 08:05 #62834
Ucen


Joined: Máj 31, 2006
Posts: 965
Location: Šahy
Takže info pre všetkých :::: vypnúť ANTIVIR :::: Dobrý antivír ako Kaspersky vás tam nepustí, zaujímavé je ale že vždy sa pýta ak nájde niečo nové či povoliť prístup a teraz nič.... Začiatočnícka chyba. Už je OK všetko , IP nastavené, MK ide ako hodinky...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)