Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 15.04.2024 - 19:57


downgrade z 3.0 na 2.9

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 1 of 2 12 >
Author Message
JOFO
Post subject: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 19.11.2007 - 20:58 #58925
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2583

Dnes som downgradoval jednu RB532 z 3.0rc10 na 2.9.46.. po downgrade sa mi resetol config a zadisablovali radia... to sa vzdy po prechode z 3.0 naspat na 2.9 resetne konfig? tak to ma robit?
Da sa downgradnut tak aby sa mi obnovili nastavenia z konfigu?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 19.11.2007 - 21:12 #58926
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
mne konfig ostal avsak sa vzdy disabli wlany... mozes plz napisat dovod downgradu?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 19.11.2007 - 21:15 #58927
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2583

upgradoval som kvoli 5GHz karte, ale po upgrade sa mi to na 2,4GHz zacalo nejako dovne spravat... klesla priepustnost na klientov dost rapidne...

co som teraz skusal na stole rb133 tak po downgrade sa resetol konfig na wlanoch... a ked chcem nacitat zo zalohy tak mi hodi tuto hlasku a nic sa nezmeni:

Script file loaded and executed successfully
no such argument (maximal-client-connecions)
invalid item number
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 20.11.2007 - 00:40 #58929
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2583

no nic... vyuzil som zolika "priatel na telefone" Smile
nebol by som rad keby som tam zajtra musel behat kvoli 5 minutam nastavovania.. Smile
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 20.11.2007 - 09:22 #58942
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
ja som nahodil v3 na retranse 5ghz uplink (ap bolo 2.9x) a zistil som ze signal super vsetko ok ale packetloss a latencie lietali kade tade... bol som doslova bezradny az ma napadlo donwgradnut... odvtedy to slape jak ma... teraz sa vobec bojim nasadit v3jku... myslis ze ked je ap V3 a klienti tiez ze to bude ok?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
JOFO
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 20.11.2007 - 10:05 #58946
Majster


Joined: Jan 08, 2006
Posts: 2583

Ja som to nasadil na celu 5Gigovu trasu 3.0rc10 a odkeddy som to nasadil tak sa o dost zlepsili latencie na tej trase.. uz som len chcel aj na koncovy bod dat tej trasy dat 3.0rc10 a tam bol problem ,kedze tam mam okrem uplinku aj 2x2,4GHz radia. Na uplinku som s 3.0 maximalne spokojny..
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 20.11.2007 - 13:04 #58960
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
co ti to konkretne robilo na tych 2,4kach?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
matos1
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 03.02.2008 - 10:42 #61369
Ucen


Joined: Sep 06, 2004
Posts: 684
Location: hranica s ukrajinou...
ja som na RB133 hodil v3.2 a ide to uplne hrozne, vypadky a stale naskakuje zatazenost procaku na 100%
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
cobain
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 04.02.2008 - 08:02 #61390
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2295
Location: Hájske
Chalan wrote: ›ja som nahodil v3 na retranse 5ghz uplink (ap bolo 2.9x) a zistil som ze signal super vsetko ok ale packetloss a latencie lietali kade tade... bol som doslova bezradny az ma napadlo donwgradnut... odvtedy to slape jak ma... teraz sa vobec bojim nasadit v3jku... myslis ze ked je ap V3 a klienti tiez ze to bude ok?


neviem preco ale vidi sa mi ze v3 nechodi dobre aj ke oproti v2
dobre to chodi ak su obe strany na v3
na 2.4 som vsak problem nezaznamenal akurat ze jeden spoj sa dost divne sprava ked je v ceste ta V3
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 04.02.2008 - 09:27 #61393
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
mam V3 oproti V2 a nerobi to žiaden problem ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
tulo
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 04.02.2008 - 12:32 #61402
Ucen


Joined: Jan 30, 2004
Posts: 648

Thomas wrote: ›mam V3 oproti V2 a nerobi to žiaden problem ...

Ja som vcera nahadzoval do odlahleho kuta jednej dedinky RB133 V 3.1
Uplink CM9 5GHz. Oproti je v2.9x zatial to ide. Ako AP su 2 x 2,4 sektorky - jedna CM9 druha R52, zatial len po jednom klientovi na kazdu a bez pravidiel klienti su W300G ISP mod.

Uvidime neskor ako sa to bude spravat ked tam pribudne par ludi a nejake pravidla.

Resumééééééé: 3.1 ide aj oproti 2.9, 3.1 je asi pouzitelna ako AP Razz
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
matos1
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 05.02.2008 - 00:40 #61430
Ucen


Joined: Sep 06, 2004
Posts: 684
Location: hranica s ukrajinou...
no a akoo ti ide odozva? a ako a prejavuje zatazenost procaku?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
cobain
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 05.02.2008 - 09:50 #61436
Majster


Joined: Aug 31, 2005
Posts: 2295
Location: Hájske
winbox ukazuje somariny ohladom CPU stara znama vec ping ide v pohode umna ale priepustnost to na slabu v danej kombinacii
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
tulo
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 05.02.2008 - 10:35 #61442
Ucen


Joined: Jan 30, 2004
Posts: 648

cobain wrote: ›winbox ukazuje somariny ohladom CPU stara znama vec ping ide v pohode umna ale priepustnost to na slabu v danej kombinacii


Ako spravny odchovanec klikacich "pi...in" som zatial nepatral ako zistit vytazenie cpu inac ako cez winbox tam to ukazuje 4-6% ale ako vravim zatial tam su dvaja ludia z 1mbit programami ked som skusal traf_testom z W3000 tak ku mne to da stabilne cez 5G hopy 300m-1300m-1700m-400m-6300m 430 kB/s opacne som skusal len cez speedmeter tak to da cca 9-11mbit, ping sa drzi v rozmedzi 2-8ms po branu
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: downgrade z 3.0 na 2.9  PostPosted: 05.02.2008 - 18:29 #61453
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
v3 mam na dvoch rbčkach a troch pc , pcka nemaju problem na rbčkach je podla winboxu raz začas vidierťže to vyskoči na 100 % ale tečie cez tie rbčka 4-5 Mbit a nemaju problem latencia sa na nich pohybuje max do 4 ms , sice mau pripojene k sebe každy dva 5GHz sektory a konekt je dotiahnutý po ethernete. firewal ani shaping tam nieje žiaden len routovanie medzi rozhraniami
klientom čo sa dvaju rbčka tak tam nahravam vašde v3 a ešte sa nikto nestažoval .
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Page 1 of 2 12 >
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)