Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 10.04.2020 - 01:10


cisco IOS

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
server3
Post subject: cisco IOS  PostPosted: 14.04.2012 - 20:10 #98182
Ucen


Joined: Aug 11, 2008
Posts: 537

Skade beriete IOS sowtware pre routre,switche a podobne ak potrebujete updatnut zariadenie? Z oficialnej stranky sa neda nic stiahnut,clovek musi byt dodavatel ci co,daku zmluvu musi mat so spolocnostou,aspon tak som to pochopil.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
deadbiker
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 15.04.2012 - 00:03 #98187
Basic


Joined: Nov 11, 2009
Posts: 193

ja neviem nemam skusenosti s ciscom ale nejdeto jednoducho odtialto? http://www.cisco.com/cisco/software/navigator.html
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
server3
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 15.04.2012 - 12:50 #98189
Ucen


Joined: Aug 11, 2008
Posts: 537

ved som pisal ze z oificialnej stranky sa neda nic stiahnut,vyskusaj stiahnut hocijaky IOS a uvidis co ti vypise. Treba mat s ciscom daku zmluvu o odbere zariadeni alebo co.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
eXplorer
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 15.04.2012 - 16:10 #98190
Majster


Joined: Feb 25, 2003
Posts: 2606
Location: BA,BB
server3: stahovat sa odtial da normalne akurat sa musis zaregistrovat a potom zaplatit Very Happy stahnut ti to dovoli len soft pre zariadenia na ktore mas zaplatenu podporu. Pri starych boxoch bol soft bez problemov prenosny a po stahnuti uz neoveroval ci box na ktory ho instalujes podporu ma. Na novych boxoch uz su licencie ... Inac ak si dobre pamatam kazdy CCIE certifikovany clovek ma tiez pristup ku vsetkym IOSom, ale ziskat CCIE certifikat nie je zrovna easy Very Happy

Kasli na cisco, su vendori ktori ponukaju dozivotnu zaruku zadarmo a tak isto aj pristup k firmwaru.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
server3
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 15.04.2012 - 18:25 #98192
Ucen


Joined: Aug 11, 2008
Posts: 537

tak co mi potom odporucis miesto cisca?
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
pixall
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 15.04.2012 - 20:29 #98196
Majster


Joined: Okt 21, 2003
Posts: 4229

cisco z ebayu a softver z googla....
a nedavno aj tu bol priamy link na nejake veci pre 3550 a 3560
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
hanaks
Post subject: cisco IOS  PostPosted: 15.04.2012 - 21:19 #98198
Basic


Joined: Aug 25, 2005
Posts: 77

server3 wrote: ›Skade beriete IOS sowtware pre routre,switche a podobne ak potrebujete updatnut zariadenie? Z oficialnej stranky sa neda nic stiahnut,clovek musi byt dodavatel ci co,daku zmluvu musi mat so spolocnostou,aspon tak som to pochopil.

na ake cisco potrebujes ten ios ? mal by si skusit oslovit predajcu, od ktoreho si to cisco kupil.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
server3
Post subject: cisco IOS  PostPosted: 16.04.2012 - 01:07 #98201
Ucen


Joined: Aug 11, 2008
Posts: 537

hanaks wrote: ›
server3 wrote: ›Skade beriete IOS sowtware pre routre,switche a podobne ak potrebujete updatnut zariadenie? Z oficialnej stranky sa neda nic stiahnut,clovek musi byt dodavatel ci co,daku zmluvu musi mat so spolocnostou,aspon tak som to pochopil.

na ake cisco potrebujes ten ios ? mal by si skusit oslovit predajcu, od ktoreho si to cisco kupil.


cisco kupil kamarat z druhej ruky.Ma daky adsl router 877 a chce sa na tom ucit,ma tam daky stary IOS.Nedavno som to riesil aj ja lebo som mal aironet lightweight AP ale chcel som tam normalny IOS a nebolo to mozne z ich stranky to stiahnut.keby som mal za to zaplatit tak dobre ale ani tomu tam nechapem,daku kktinu mi vypise a neviem co tam mam robit.Ak by mi niekto vedel ten ios dodat tak by som zaplatil,kamos vravel ze s tym nema problem lebo to potrebuje.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Thomas
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 16.04.2012 - 07:25 #98202
Majster


Joined: Okt 31, 2006
Posts: 2062
Location: TT
zavolaj do alefu akú ty dajú cenu na suport , potom môžeš tahať ios, ale nebude to 10 nebude to 20 a nebude to ani 50 € , takže sa ti to neoplatí a hladaj na googli , torentoch ...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
hanaks
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 21.04.2012 - 23:16 #98384
Basic


Joined: Aug 25, 2005
Posts: 77

Thomas wrote: ›zavolaj do alefu akú ty dajú cenu na suport , potom môžeš tahať ios, ale nebude to 10 nebude to 20 a nebude to ani 50 € , takže sa ti to neoplatí a hladaj na googli , torentoch ...


ceny za support su rozne, spravidla sa pohybuju na urovni cca 10% GPL ceny zariadenia. pokial nemenis feature-set software za iny, ale len aktualizujes ten, co mas zakupeny nemal by to byt problem.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
server3
Post subject: RE: cisco IOS  PostPosted: 23.04.2012 - 23:51 #98420
Ucen


Joined: Aug 11, 2008
Posts: 537

vravel ze stiahol nieco na nete z roku 2011,cize v pohode.Povodny ios tam bol z roku 2007 ci tak nejak.
Nestaci ze tie ich kramy su tak kurevsky drahe,ale este aj za posraty software do toho clovek musi platit.ta firma uz nevie ako by zarobili viac a viac tak vymyslaju kokotiny,vsak sa mozu kupat v peniazoch,to uz aspon ten software do tych zariadeni mohli poskytovat zakaznikom bezplatne,ked uz si to niekto kupi,debili.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)