Prihlásiť sa Odoslať Novinky :: FAQ :: Rozšírené vyhľadávanie :: Napísali o nás :: Ankety
Main Menu
· Home
· 
· FAQ
· 
· Diskusia
· 











Main Menu
· Domov

Moduly
· AvantGo
· Downloads
· FAQ
· News
· Recommend Us
· Reviews
· Search
· Sections
· Stats
· Topics
· Top List
· Web Links
· Forum

Jazyk
Výber jazykovej mutácie:



The time now is 22.09.2020 - 07:59


Apache + PHP + mysql

Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Author Message
Jardo
Post subject: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 30.01.2014 - 20:27 #105784
Basic


Joined: Okt 21, 2007
Posts: 305

Zdravim, staviam server pre firmu, na ktorom im bude bezat interny web, viete mi poradit ake verzie APACHE? 2.2 ci 2.4, PHP 5.5, 5.4, 5.3, mysql 5, alebo cim novsie verzie (samozrejme stabilne) tym lepsie?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
pedro4444
Post subject: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 31.01.2014 - 08:01 #105787
Ucen


Joined: Júl 15, 2011
Posts: 765

Jardo wrote: ›Zdravim, staviam server pre firmu, na ktorom im bude bezat interny web, viete mi poradit ake verzie APACHE? 2.2 ci 2.4, PHP 5.5, 5.4, 5.3, mysql 5, alebo cim novsie verzie (samozrejme stabilne) tym lepsie?


nie je dolezita verzia ale edicia linuxu... Supni tam debian najnovsi alebo centos a nemas problem....
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website  
Reply with quote Back to top
m-tec
Post subject: RE: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 31.01.2014 - 10:15 #105792
Ucen


Joined: Máj 31, 2006
Posts: 965
Location: Šahy
Ja po skusenostiach s radicmi a nekompatibilnymi HW (hlavne ak si robis skladacku sam) pouzivam Ubuntu Server 12.04 64bit, zatial to mam skoro na kazdom servri. Aj Debian je dobry, ma ale trochu horsiu podporu, mozno si budes musiet niektore ovladace "dobastlit". Na web a mail mam nasadeny Centos 6.5 + Kloxo MR, tiez spokojnost.
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website ICQ Number 
Reply with quote Back to top
Jardo
Post subject: RE: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 31.01.2014 - 14:05 #105794
Basic


Joined: Okt 21, 2007
Posts: 305

tak uz som som pokual a davam apache 2.2, php 5.3 a mysql 5.5, server ubuntu, uplne staci je to aj tak loaklny a nema nato nik pristup z von, takze ak niekto pokazi, vieme kde hladat Smile
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 31.01.2014 - 20:25 #105800
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
na lokalne servre davam ubuntu ale inde mavam prave gentoo... na gentoo ma stve ze vsetko sa kompiluje a dlho to trva aj na silnej masine... ale zas mam vsetko na mieru...
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
ewew
Post subject: RE: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 31.01.2014 - 21:05 #105801
Basic


Joined: Sep 02, 2009
Posts: 433

Chalan wrote: ›na lokalne servre davam ubuntu ale inde mavam prave gentoo... na gentoo ma stve ze vsetko sa kompiluje a dlho to trva aj na silnej masine... ale zas mam vsetko na mieru...

Skúšal si ccache ?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Chalan
Post subject: RE: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 31.01.2014 - 21:34 #105802
Majster


Joined: Máj 12, 2004
Posts: 4579
Location: Bratislava
mam nastavenu na 2GB ale nejako to nepomaha... alternativou je arch linux nemal som ho v rukach ale vraj je to "nabalickovane" gentoo
 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number 
Reply with quote Back to top
ewew
Post subject: RE: Apache + PHP + mysql  PostPosted: 31.01.2014 - 21:42 #105803
Basic


Joined: Sep 02, 2009
Posts: 433

Máš nastavené tieto premenné prostredia PATH, CCACHE_DIR ? Podľa man stránky je nutné dať do PATH cestu k symlinkom na kompilátor a druhá premenná ukazuje kde sú uložené výsledky kompilácie. Ja to používam na kompiláciu jadra. Odpozoroval som, že keď pred ďalším kompilovaním dám make mrproper a potom znovu nahrám odložení .config súbor, tak používa výsledky z ccache. Neviem ako sa bude správať pri kompilácii jenotlivých části systému.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
All times are GMT
Post new topic Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
 
Jump to:  

Powered by PNphpBB2 © 2003-2005 The PNphpBB Group
Credits

(C) SKFree 2002-2010: Powered by POSTNUKE. Môžete prebera? naše správy vo formáte XML(RSS)